Autor: Äripäev • 20. august 2019

Ostuotsuse kaalukaim mõjutaja kaasaegses kaubanduskeskuses

Kogu maailmas on kaubanduskeskused muutumas järjest rohkem elustiili- ja meelelahutuskeskuseks. Kuidas selles olukorras raha teenida? Milline on kaupmeeste roll sellist tüüpi keskuses? Kuidas saavad kaupmehed muuta ostlemiskogemust meeldivamaks ja meelelahutuslikumaks?
Vestlusringis osalevad Pet City tegevjuht Hendrik Tibar, Astri Grupi nõukogu liige Silver Hage ja Pro Kapitali juhatuse liige Allan Remmelkoor. Vestlust modereerib Hando Sinisalu.
Foto: Urmas Kamdron

Vestlusringis "Tarbija vajab tsirkust! Kaubanduskeskus kui elustiili- ja meelelahutuskeskus" osalevad Pro Kapitali juhatuse liige Allan Remmelkoor, Astri Grupi nõukogu liige Silver Hage ja Pet City tegevjuht Hendrik Tibar. Vestlust modereerib Hando Sinisalu.

Teises saatepooles kõneleb ettevõtluskõrgkooli Mainor tegevdirektor Kristjan Oad. Ta jagab näpunäiteid ja soovitusi selle kohta, kuidas motiveerida töötajaid olukorras, kus palka tõsta pole võimalik. Ta toob näiteid elu- ja ärivaldkondadest, mis seisavad silmitsi sarnase probleemiga, ja annab nõu, mida kaupmehed saaksid teistelt üle võtta. Saade on salvestatud Kaubanduse Aastakongressil 2018. aastal.

Kaubanduse Aastakongress 2019 toimub 2. oktoobril Telliskivi loomelinnakus Vabalaval.

Kongressil räägime kaubanduse trendidest, toiduainete käibemaksust ning tööjõu teemast. Inspireerime kaupmehi ning toome lavale edukad case-studyd ja laseme teiste sektorite ettevõtete juhtidel kaubandusele pilgu peale visata ning kuuleme, kuidas nad seda näevad ning mis nõu nad annavad.

Tutvu programmiga ning registreeru soodushinnaga SIIN.

Kuulake saadet "Lavajutud" siit:

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070