Autor: Kaubandus.ee • 3. september 2019

Baltimaade suurim optikafirma siseneb Eesti turule

Baltikumi suurim kontaktläätsede internetikauplus Dr Lensor laienes Eestisse. Varasemalt tegutses Eesti ettevõte ainult hulgimüügiga ning jaeklientidel oli võimalik oste sooritada vaid Lätis ja Leedus.

Autor: Kuvatõmmis

Dr Lensor on osa Läti ettevõttest OC VISION Group, mis on Baltikumi juhtiv optika- ja optomeetriateenuste pakkuja olnud juba peaaegu 30 aastat. Kontaktläätsede veebipood loodi 2013. aastal ning tänu madalatele hindadele ja internetipoele on ta saavutanud Läti ja Leedu klientide usalduse.

„Meil on hea meel, et saame nüüd Eestis pakkuda kontaktläätsi jaemüügiklientidele. Kui seni said neid edasimüügiks osta ainult optikakauplused või muud asutused, siis nüüd saavad inimesed läätsesid osta otse meilt. Kuna meil on Lätis suur ladu, saame klientidele pakkuda lühikest tarneaega,” ütleb Dr Lensori direktor Peteris Miezitis.

Dr Lensor pakub kõiki peamisi ja populaarseimaid kontaktläätsede kaubamärke, sealhulgas Acuvue, Biofinity ja Air Optix.

Dr Lensor on OC VISION Groupi ettevõte – Baltimaade juhtiv optiliste ja optomeetriliste teenuste pakkuja. OC Vision asutati 1992. aastal. Ettevõttel on üle 70 optikasalongi Lätis ja Leedus, samuti 500 töötajaga meeskond koos oma ala parimate asjatundjatega. Dr Lensor loodi 2013. aastal ja pakub nüüd kvaliteetseid kontaktläätsi oma jaeklientidele kõigis kolmes Balti riigis – Lätis, Leedus ja Eestis – ning hulgimüüki teistesse EL-i riikidesse.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700