Autor: Maarit Eerme • 19. september 2019

Ülemiste keskuses avas uksed Eesti esimene VILA brändikauplus

Tallink Grupp omandas moebrändi VILA frantsiisiõigused Eestis ning avas Ülemiste keskuses esimese VILA kaupluse Eestis.

„Meil on väga hea meel uue kaubamärgi lisandumise üle Tallink Grupi frantsiisiportfelli. Usume, et VILA sobitub Eesti jaekaubandusturule oma pidevalt vahetuvate kollektsioonide, siinsesse kliimasse sobiva valiku ning konkurentsivõimelise hinnataseme poolest,“ ütles Tallink Grupi rahvusvahelise kaldakaubanduse juht Katre Kõvask. „Meil on eriti hea meel tuua Eesti moeteadliku tarbijani veel üks eristuv ja omanäoline kaubamärk, mis on loodud väärtustama just põhjamaise naise stiili,“ kinnitas Kõvask.

Vastavatud VILA Ülemiste brändikaupluses hõlmab naisterõivaste ja aksessuaaride väljapanek 120 ruutmeetrit müügipinda.

„Oleme väga rõõmsad, et VILA bränd siseneb Eesti turule,“ ütles VILA jaemüügi juht Tiina Mäkinen. “Meie kauplused on disainitud Skandinaavia vaatenurgast lähtuvalt kasutades looduslähedasi materjale – tulemuseks on heledates toonides naiselik ostlemismaailm, mis loob koduse tunde,” lisas Mäkinen.

VILA brändijuht Simon Khong Harbjerg kommenteeris, et neil on väga hea meel teha koostööd Tallink Grupiga, kes on nende hinnangul professionaalne ja kindel partner. „Tee edukaks partnerluseks on sillutatud usalduse ja teadmistega ning kindlasti tunneme ennast võimekates kätes,“ lisas ta.

„Me oleme uskumatul põnevil selle uue ettevõtmise alustamisel. Eesti turul on palju potentsiaali ja me tunneme ennast kindlalt, sest VILA jaoks on siin suurepärased võimalused. Brändi tulevikku on siin väga huvitav näha,“ sõnas Harbjerg.

VILA moebränd kuulub Taani brändimaja BESTSELLER koosseisu, samasse brändigruppi kuuluvad ka kaubamärgid JACK&JONES ning VERO MODA, mis on täna juba Tallink Grupi frantsiisiportfellis esindatud.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757