Autor: Kaubandus.ee • 3. oktoober 2019

United Colors of Benetton avas Eestis teise kaupluse

Täna avati Rocca al Mare kaubanduskeskuses United Colors of Benettoni teine esinduskauplus Eestis.

Esimene kauplus avati T1 Mall of Tallinn kaubanduskeskuses juba 2018. aasta novembris.

„Benetton on üle maailma tuntud ja armastatud rõivabränd ning seda ka paljude eestlaste hulgas. Seetõttu on meil väga hea meel, et saame märgi rõivaste läbi suurendada valikut ka meie keskuse külastajatele ning sellega koos pakkuda ka kõrge kvaliteediga rõivavalikut,“ kommenteerib Citycon Eesti kaubanduskeskuste juht Linda Eichler.

Rocca al Mare Benettoni kaupluses on 259 ruutmeetrit müügipinda, mis on jagatud naiste- ja lasterõivaste kollektsioonide ning aksessuaaride vahel.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700