Autorid: Kaubandus.ee , bestsales .ee • 7. oktoober 2019

Coop Pank alustas kauplustes autoliisingu pakkumist

Coop Pank pakub oktoobrikuust kuni aasta lõpuni koostöös Amserviga autoliisingut Coop Eesti kauplustes, kus kliendid saavad tutvuda populaarsemate Toyota mudelitega ja liisingutingimustega ning esitada kohe ka eeltäidetud liisingutaotluse.
Foto: Andres Haabu

Coop Panga liisingu äriliini juht Martin Ilves märkis, et üha rohkem inimesi võtab autot transpordi püsikuluna ning otsus langetatakse pere eelarvesse sobituva liisingmakse pealt. „Oleme teinud tööd selle nimel, et liisingu kuumakse oleks võimalikult soodne – auto saab soetada 0% sissemaksega ning 5-aastase kasutusrendi lõpuks on sõidukite jääkväärtus 45 protsenti. See annabki võimaluse pakkuda taskukohast kuumakset.“

Ilvese sõnul on autoostu protsess senisest mugavam. Kui tavaliselt pöördub klient autoesinduse poole ja esitab seejärel liisingutaotluse, millele jääb ootama panga vastust, siis Coopi kauplustes saab esitada huvipakkuva Toyota mudeli kohta eeltäidetud liisingutaotluse internetis ning minna automüüja juurde alles siis, kui esmane liisinguotsus juba olemas. „Meie soov on teha kliendi elu väga lihtsaks. Liigume eesmärgi suunas, kus kliendil oleks võimalik parimate pakkumistega tutvuda Coopi kauplustes,“ selgitas Ilves.

Suuremate Coopi kaupluste juures saab osa pakutavaid autosid ka peatselt näha. Ilvese sõnul plaanib Coop Pank tulevikus lisaks autodele hakata sarnaselt pakkuma ka muud tehnikat, näiteks ATVsid.

Eesti kapitalil põhinev Coop Pank on üks viiest Eestis tegutsevast universaalpangast. Coop Pangal on üle Eesti 15 pangakontorit ja 28 pangapunkti. Coop Pank kasutab jaekaubanduse ja panganduse vahel tekkivat sünergiat ning toob igapäevased pangateenused inimeste kodu lähedale. Panga enamusomanikuks on kodumaine kaubanduskett Coop Eesti, mille müügivõrgustikku kuulub 330 kauplust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070