Autor: Kaubandus.ee • 29. oktoober 2019

Selver sulgeb ümberehituseks Pelgulinna kaupluse

Novembri algusest kuni detsembri keskpaigani suletakse ümberehitustöödeks Tallinnas aadressil Sõle 51 asuv Pelgulinna Selver. Kauplus avab uksed taas 17. detsembril.
Pelgulinna Selver tähistab täna oma 14. sünnipäeva
Foto: MARIS TOMBA

„Põhja-Tallinna klient on aina nõudlikum. Aasta tagasi avatud ja Pelgulinna Selveri naabruses asuv Kolde Selver on heaks näiteks, et laia kaubavaliku ja uue kontseptsiooniga kauplust oli Pelguranna ja Pelgulinna asumite inimestele hädasti vaja. Nüüd on aeg ka piirkonna teine kauplus uuele kontseptsioonile üle viia, ostukogemus tänapäeva tuua ning ka sortimendivalikut rikastada,“ ütles AS-i Selver juhatuse liige Kristi Lomp.

Hoone renoveerimisel kasutatakse uusimaid tehnoloogilisi lahendusi, et saavutada võimalikult keskkonnasäästlik lõpplahendus. Kogu kaupluse valgustus asendub LED-tehnoloogiaga, seda nii hoones sees, fassaadil kui ka parklas. Renoveerimistööd teostab OÜ Reparo Ehitus.

Kaupluse sisemus saab täiesti uue ilme, mööbli ja tehnika. Tehnika valikul on tingimuseks olnud keskkonnasõbralikud lahendused. Seetõttu vahetub välja kogu külmapark CO2-põhisele külmasüsteemile, mis võimaldab senisega võrreldes ca viiendiku suurust energia kokkuhoidu. Külmikute jääksoojus kasutatakse omakorda ära maja ventilatsioonisüsteemis hoone ja tarbevee kütteks. Külmasüsteemi ehitab Kitman Coldtech.

Pelgulinna Selveri puu- ja juurviljaosakond taasavatakse täielikult elektrooniliste hinnasiltidega, sama ootab ees kogu keti ülejäänud kauplusi. Elektroonilised hinnasildid on osa Selveri paberivabast missioonist, mille esimeseks etapiks oli trükireklaami asendamine kauplustes digiekraanidega.

Lisaks on renoveerimistööd käimas ka Jõhvi Selveris, mis avab novembris uksed uuenenud ja laienenud müügipinnaga. Tuleval aastal investeerib Selver veel viie kaupluse uuendustöödesse.

Pelgulinna Selver kuulub AS-ile Tallinna Kaubamaja Kinnisvara. Kauplus avati 29. oktoobril 2005, hoones on 1500 m2 müügipinda.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757