Autor: Kaubandus.ee • 5. november 2019

Coopi kauplused hakkasid klientidele suuremaid soodustusi pakkuma

Alates teisipäevast hakkas Eesti suurim jaekaubanduskett Coop pakkuma oma kauplustes Coop Panga pangakaarti kasutavatele eraisikutest klientidele senisest suuremaid soodustusi ning tulusamat boonuspunktide kogumise süsteemi.

Üle Eesti enam kui 300 kauplust omav Coop pakub alates teisipäevast, 5. novembrist 2019 Coop Panga klientidele soodustusi, mis olid seni kättesaadavad vaid maksefunktsiooniga kliendikaardi Säästukaart Pluss kasutajatele. Samuti hakkavad Coop Panga kaardi omanikud teenima 10% rohkem Coopi boonuspunkte kui tavataseme Säästukaardi kasutajad.

Soodustust arvestatakse kaupluse kassas nendele eraklientidele, kes maksavad Coop Panga deebetkaardiga. Täiendavalt pole Säästukaarti vaja kaasas kanda. Igal nädalal saavad Coop Panga kliendid osta parimate hindadega enam kui 100 toodet erinevatest kaubagruppidest.

Eesti kapitalil põhinev Coop Pank on üks viiest Eestis tegutsevast universaalpangast. Coop Pangal on üle Eesti 15 pangakontorit ja 28 pangapunkti. Panga igapäevapanganduse kliendiarv ulatus septembri lõpuks 56 300-ni. Panga enamusomanikeks on Coopi piirkondlikud tarbijate ühistud, mille müügivõrgustikku kuulub 330 kauplust.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070