Autor: Maarit Eerme • 28. november 2019

Prisma avas Rocca al Mare keskuses Baltikumi suurima hüpermarketi

Täna avati Rocca al Mare keskuses Baltikumi suurim, 12 500-ruutmeetrine uuendatud Prisma hüpermarket. Laiendusega suurenes oluliselt tootevalik ning ka pakutavate teenuste hulk.
Foto: Maarit Eerme

Rocca al Mare Prismas on nüüdsest müügil kokku ligi 70 000 toodet. Kauplusesse tuli juurde uus Food Market toidulett kohapeal valmistatud toidu müümiseks, täienes puu- ja juurviljaosakond, delikatess- , liha-, ning kalatoodete valik.

Uuenduse käigus avati ka Fazeri pagarikoda ning Beijing dumplingu külmik, kust on võimalik osta restorani kvaliteediga pelmeene. Food Marketis asuvad ainulaadsed pitsa- ja suitsuahi ning sinna paigaldatakse ka tapasse lett. Prisma operatiivdirektor Teemu Kilpiä rääkis, et Fazeri pagarikoda avab peagi oma uksed ka Sikupilli Prismas.

Peale eelpool nimetatule alustati ka ehituskaupade ja kodusmasinate müüki. Tööstuskaupade müügiala suurenes 2500 ruutmeetri võrra. Valikus on värvid, remonditooted, külmkapid, pesumasinad. Uuendusena paigaldati kauplusesse värvisegamismasin. Koostöös Soome arvutimängude kauplusega avati eristuv Gaming-ala.

Tehnika ostmise kergemaks muutmiseks tuli Prisma välja ka järelmaksu, kojuveo ja paigaldusteenusega.

Poe saia- ja leivaosakonna kõrval asuvas iseteeninduskohvikus saab nautida värsket kohvi ja saiakesi. Infoleti kassad on võimalik muuta iseteeninduslikuks ehk tegemist on Prisma keti esimeste hübriidkassadega.

„Uuenduste elluviimiseks andis meile mõtteid ja jõudu Rocca al Mare kaupluse klientide seas läbi viidud fookusgrupi uuring, kus sooviti saada laia kaubavalikut ning ka kohapeal asju tarbida,“ rääkis Kilpiä. Ta rääkis, et kaupluse visuaal, värvid ning osakonnad on paika pandud klientide vaatenurgast. Kauplusesse on paigaldatud ka rohkelt ekraane, mille eesmärk on rahustada ostukeskkonda.

60-meetrine degusteerimislaud

Avamispäeval oli inimestel võimalik maitsta 237 erinevat toodet, millest enamus on saadaval vaid Prismas. „Rocca al Mare keskuse Prismas on nüüdsest nii palju uusi tooteid, mis varem pole Eestis saadaval olnud,“ sõnas Prisma Peremarketi tegevjuht Jussi Nummelin.

Vaata pilti avamispidustustest!

Foto: Karli Saul
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757