Autor: Kaubandus.ee • 4. detsember 2019

Kaubanduskeskustes avati esimesed kiirkliinikud

Detsembri esimesel nädalal avati Tallinna kesklinnas Nautica keskuses ja Lasnamäe Centrumis esimesed Confido Kiirkliinikud, mis võimaldavad igaühel tervisemurega tasulisele vastuvõtule pääseda ilma broneeringuta ja seda ka õhtuti või nädalavahetustel.

Confido juhatuse liige Kadi Lambot selgitas, et Kiirkliinikud hakkavad esimeses etapis andma tervisemurega inimestele meditsiinilist nõu ja osutama telemeditsiiniteenuseid, kuid juba peagi on kavas pakkuda oluliselt laiemat valikut meditsiinilisi teenuseid otse kiirkliinikus kohapeal, mille jaoks taotleb ettevõte Terviseametilt vastavat tegevusluba.

„Euroopas ainulaadse kontseptsiooniga kiirkliinikutega, mis jäävad kaubanduskeskustes inimeste igapäevasele trajektoorile ning kus igaüks pääseb kiirelt tervisemurega vastuvõtule ka õhtuti ja nädalavahetuseti, muutub meditsiiniline abi kindlasti kättesaadavamaks ning tervisemurele lahenduse saamine kiiremaks ja mugavamaks,” uskus Lambot.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070