Autor: Kaubandus.ee • 19. detsember 2019

Maxima avas Tallinnas kaks uut kauplust

19. detsembril avas Maxima korraga kaks uut poodi – Nõmmel Jannseni kaubamajas avas uksed ümbruskonna elanikele Maxima X kodupood ning kesklinnas Estonia pst 7 avas uksed uus Express mugavuspood. Tänavu on Maxima avanud 4 uut kauplust ning avamisjärge ootab veel üks Maxima X kodupood Koplis.
Jannseni Maxima X kodupoe avasid Justinas Kirbutas, Grete Šillis ja kaupluse juhataja Annika Kaev

Maxima Eesti operatsioonide juhi Justinas Kirbutase sõnul on eestimaalaste jaoks ostukoha valikul kõige olulisemaks kriteeriumiks poe asukoht. Tarbijauuringud näitavad, et kuigi eestimaalased ei armasta poes käia, teevad nad seda siiski enam kui lätlased ja leedukad – eestimaalane külastab kauplusi 60 kord kuus,“ sõnas Kirbutas „Soov igapäevaselt tarbida värsket toitu viib eestimaalase tihedasti poodi ning eelistatud on ostukoht, mis asub kas kodu või töökoha läheduses,“ lisas ta.

Jannseni Maxima X kaupluses on pea 400 m2 müügipinda, mis mahutab 4000 toodet 53 tootekategooriast. Klientide mugavaks teenindamiseks on poes kaks tavakassat ja kaks iseteeninduskassat.

Lisaks avas Maxima täna Estonia pst 7 uue Express mugavuspoe, kust nii tallinlased kui ka linna külalised leiavad kohvijooke, värskeid saiakesi, suupisteid, lõuna- kui ka õhtusöögiks sobivat valmistoitu, ning tootevaliku kiirete igapäevaostude tarbeks. Express mugavuspoest leiab üle 2000 erineva toote.

Tänavu investeeris Maxima oma kaupluste võrgu uuendamisse ja uute kaupluste avamisse pea 8 miljonit eurot. Kokku on Maxima täna avanud juba 4 uut kauplust, viies kauplus Koplis ootab veel avamist. Uue ilme on saanud olemasolevad kauplused Narvas, Haapsalus, Põltsamaal ning kaks kauplust Tartus ja kolm kauplust Tallinnas.

Maxima jaekaubandusketti kuulub Eestis 84 kauplust, millest 57 on Maxima X kodukauplused, 21 Maxima XX supermarketid, 3 Maxima XXX hüpermarketid ning 2 Express-formaadi mugavuspoodi. Jaekaubandusketti kuuluvad ka kaheksa kulinaariatsehhi ja logistikakeskus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757