Autor: Kaubandus.ee • 10. jaanuar 2020

Bauhofi uueks tegevjuhiks saab Mindaugas Pilkauskas

Eesti juhtiva ehitusmaterjalide ja aiakaupade müügiketi Bauhof Group ASi tegevjuhina alustab 10. jaanuarist Mindauskas Pilkauskas.
Mindauskas Pilkauskas

Ettevõtte senine tegevjuht Irina Raudsepp on otsustanud liikuda edasi uute väljakutsete poole. „Olen selle kolme ja poole aasta jooksul suutnud hoida Bauhofi ehitus- ja aiakaupluste ketti Eesti tuntuima kaubamärgina. Soovin selle eest tänada oma meeskonda ning kõiki Bauhofi töötajaid“.

„Mul on hea meel ühineda Bauhof Groupiga. Loodan, et minu enam kui 20-aastane jaesektori kogemus aitab Bauhofil tugevdada kliendikogemust, parandada teeninduskvaliteeti ja kaubavalikut ning pakkuda klientidele parimaid hindu“, ültes Bauhof Group AS-i uus tegevjuht Mindaugas Pilkauskas.

Bauhof Group on rahvusvaheline ehitus- ja aiakaupluste kett, kuuludes Vilnius Prekyba Gruppi. Bauhofis on 13 kauplust, e-pood ning ettevõttes töötab 450 töötajat olles seeläbi valdkonna üks suurimaid tööandjaid.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757