Autor: Kaubandus.ee • 13. jaanuar 2020

Tallink Hotels saab uue juhatuse liikme ja müügi-ja arendusosakonna direktori

Tallink Grupp teatas täna, et grupi tütarettevõtte Tallink Hotels uueks juhatuse liikmeks Eva Hanschmidt-Kalmuse kõrvale asub alates veebruarist Ave Svarts ning hotellide müügi- ja arendusosakonna direktori ametikohale asub alates 20. jaanuarist tööle Marko Männimets.
Ave Svarts

„Mul on väga hea meel, et saame Tallink Hotelsi juhatust ja juhtkonda tugevdada just kahe sellise kogenud ja ettevõtliku juhiga. Ave Svartsi näol on tegemist juhiga, kellel on kaks aastakümmet kogemusi nii meelelahutuse, toitlustuse kui majutusettevõtete käivitamise ja eduka juhtimisega. Lisaks sellele, et tegemist on inimesega, kes suhtub kõigisse oma ettevõtmistesse kire ja pühendumisega, on Ave ka väga hea inimeste juht ning majutusäris on edukad just need ettevõtted, mis suudavad inimese kõigi oma tegemiste keskmesse seada,“ kommenteeris uue juhatuseliikme värbamist Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene.

20-aastase majutus-, toitlustus- ja meelelahutusvaldkondade kogemusega Ave Svarts liitub Tallink Hotelsiga Vanemuise teatrist, kus ta on viimased 12 aastat juhtinud teatri müügi- ja turundusvaldkondi. Enne Vanemuisega liitumist 2008. aastal käivitas ja juhtis Svarts Tartus aastatel 2006-2008 populaarset kohvikut Pierre ning käivitas ja juhtis aastatel 2002-2004 Tartus hotelli London. Hotellis London kuulusid Svartsi vastutusalasse hotelli kavandamises osalemine, hotelli käivitamine ja igapäevane juhtimine, sealhulgas kliendisuhete ja -lepingute sõlmimine, müügitöö korraldus, hotelli majandustegevuse korraldamine ja jälgimine, personali värbamine ja koolitamine, ürituste korraldamine ja palju muud. Aastatel 1998 – 2002 töötas Svarts erinevatel ametikohtadel Tartu ööklubis Atlantis, neist viimased kaks aastat ööklubi juhatajana. Ave Svarts on lõpetanud Tartu Ülikooli eesti ja soome-ugri filoloogia eriala ning ta omab Tartu Ülikooli majandusteaduskonna ärijuhtimise magistrikraadi.

„Marko toob endaga Tallinkisse suure müügi- ja majutusvaldkonna kogemustepagasi ja usun, et tema juhtimisel saame Tallink Hotelsi müügivaldkonda jõuliselt edasi arendada. Tallink Hotelsi müügipotentsiaal on tänasest suurem ning meie eesmärk on seda potentsiaali paremini ära kasutada ning klientidele parimat teenust pakkuda,“ lisas Tallink Hotelsi teine juhatuse liige Eva-Hanschmidt Kalmus.

Marko Männimets

Marko Männimets liitub Tallink Hotelsiga Endover Kinnisvara müügijuhi ametikohalt, kus on töötanud 2017. aasta maikuust. Hotellinduses on Männimets tegev aastast 2002 ning tegutses aastatel 2002 – 2010 erinevatel ametikohtadel Reval Hotelligrupis, kus viimaseks ametikohaks aastatel 2007-2010 oli hotelligrupi müügidirektori roll. Aastal 2010 asutas Männimets ettevõtte eDream Management ning juhtis seda aastani 2016. eDream Management pakub majutusettevõtetele veebipõhiseid broneerimissüsteeme ning e-kaubanduse lahendusi. Aastal 2016 asutas Männimets oma ettevõtte MM Business Advisory, mis pakub ettevõtetele konsultatsiooni- ja koolitusteenuseid. Lisaks pikaaegsele töökogemusele müügi, turunduse ning arendusvaldkonnas, on Marko Männimetsal omandatud 2002. aastal magistrikraad Tallinna Tehnikaülikoolis majandusteaduste erialal.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757