Autor: Kaubandus.ee • 11. veebruar 2020

Prisma laiendas e-poe kaupade kättesaamise teenust

Prisma laiendas oma e-poe kaupade kättesaamispunkte, tehes elu mugavamaks just kesklinnas elavatele ja töötavatele inimestele. Nüüdsest saab Tallinnas peale Mustamäe ja Rocca al Mare Prisma ettetellitud kaupu kätte ka kesklinnas Aia tänaval asuvast Vanalinna Prismast.
Foto: Karli Saul

Prisma on oma e-poes „Telli ja tule järele“ teenust pakkunud juba 2015. aastast ja hoolimata paar aastat hiljem avatud võimalusest kaupu koju tellida, eelistab ligi kolmandik Prisma e-poe klientidest kaubale endale sobilikul ajal järgi tulla.

Prisma Peremarketi ePrisma juht Helga Kumel ütles, et e-poe valikus on üle 53 000 toote, millest neljandik on toidukaubad ja ülejäänu tööstuskaubad. Prisma kaubavalikut on võimalik ka üle Eesti 130 kohta pakiautomaatide ja pakipunktide abil tellida.

Kumeli sõnul aitab "Telli ja tule järele" teenus vähendada kullerite sõite ja seega täiendavat liikluskoormust. "Need on ka põhjused, miks sama teenus on väga populaarne Soome Prismades. Kliendid on lisaks välja toonud, et eriti mugav on selle teenuse paindlikkus – kättesaamise ajavahemik on kolm tundi ja midagi ei juhtu ka siis, kui klient jõuab valitud kolmetunnisest ajavahemikust hiljem". Kumel lisas, et kui koju tellivad kaupu pigem lastega pered ja vanemad inimesed, siis „Telli ja tule järele“ teenuse sihtgrupp on pigem töölt koju sõitvad pereinimesed, kes soovivad just tööpäeva lõpus aega kokku hoida ja oste paremini planeerida.

Prisma on e-poe võimalusi alates selle loomisest järjekindlalt laiendanud. Juulikuus avanes tartlastel võimalus osta soovitud kaup Prisma e-poest ja sellele hiljem poodi järele tulla. Teenuse populaarsus julgustas Prismat liikuma sammu edasi ja alates 2019a novembrist saab ostetud kaupa ka Tartu piirkonnas koju tellida.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757