Autor: Kaubandus.ee • 17. veebruar 2020

Maxima kliendid säästsid kolme kuuga 2,1 miljonit eurot

Novembrikuus 2019 esitletud uue hinnastamisprogrammi tulemusel on Maxima kliendid kolme kuuga säästnud oma igapäevaostudelt kokku 2,1 miljonit eurot.
Maxima Eesti juht Edvinas Volkas
Foto: Raul Mee, fotograaf

Maxima 2020. aasta peamised fookused on tootevaliku oluline muutmine lähtuvalt kliendivajadustest, kauplusesiseste protsesside parendamine ning hinnastamisprogrammi tugevdamine läbi tootevaliku laiendamise.

Maxima Eesti tegevjuhi Edvinas Volkase sõnul on Maxima Eesti oluliste muutuste teel. „Tootevaliku uuendamine, parendatud protsessid kauplustes, kvaliteetsete kaubamärkide toodetega laiendatud hinnastamisprogramm – tegevused, millele keskendume 2020 aastal, et olla esimene valik oma igapäevaste ostude tegemisel kõikidele poekülastajatele,“ sõnas Volkas.

Maxima laiendab hinnaprogrammi „Ära Maksa Üle“ nüüd ka suurema valiku kvaliteetkaubamärkide toodetega. „Hinnakujundus on jaekaubandusketi kätes ja minu jaoks on oluline, et kõik eestimaalased saaksid iga päev valida oma ostukorvi tooteid, mis on kvaliteetsed, aga ka odavad,“ lisas ta.

2019. aasta novembris Maxima poolt implementeeritud hinnakujundusprogrammiga annab Maxima odava ostukorvi garantii, mille raames saavad kliendid korraliku kokkuhoiu oma igapäevaostudelt. Maxima kehtestas olulisematele igapäev tarbitavatele toodetele fikseeritult odava hinna. Selle tulemusel on Maxima kliendid kolme kuuga säästnud 2,1 miljonit eurot. Veebruari keskpaigas lisandus programmi täiendavalt sadu kvaliteetkaubamärkide tooteid, mis on taskukohased igale poekülastajale.

Maxima Eesti jaekaubandusketti kuulub 84 kauplust, millest 58 on Maxima X kodukauplused, 21 Maxima XX supermarketid, 3 Maxima XXX hüpermarketit ning 2 Express-formaadi mugavuspoodi, lisaks Barbora kaubamärgi all toimiv Maxima e-pood. Jaekaubandusketti kuulub kaheksa kulinaariatsehhi ja logistikakeskus.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700