Autor: Kaubandus.ee • 25. veebruar 2020

StrongPointi Eesti haru juhiks sai Priit Peterson

Baltikumi suurima jaekaubandustehnoloogiaettevõtte StrongPoint Eesti piirkonna uue juhina alustab pikaajalise valdkonnakogemusega Priit Peterson.

„Tehnoloogia areneb tänapäeval väga kiirelt ja pidevalt tullakse välja uute lahendustega ning just see teeb valdkonnas töötamise huvitavaks. StrongPoint omab jaekaubandustehnoloogia vallas väga laia kogemust ja tooteportfelli, mistõttu on mul hea meel just siin tööd alustada. Samuti on ettevõttes suurepärane töökultuur ja kompetentsed inimesed, kellega on hea koos töötada,“ rääkis Peterson.

Tema sõnul on tema üheks eesmärgiks uuel töökohal kindlasti tõsta ettevõtte nähtavust ja olla kaupmeestele heaks koostööpartneriks ning pakkuda neile jaeturu tehnoloogiate kohta kõige värskemat informatsiooni. "Samuti oleme kahtlemata avatud koostöödeks ka teiste jaeturu valdkonnas tegutsevate ettevõtetega,“ lisas ta.

„Tugevdame hetkel enda positsiooni Eesti turul ja Priidu pikaajaline kogemus jaekaubandusvaldkonnas aitab sellele kindlasti kaasa. Tal on suurepärased teadmised jaekaubandusettevõtete toimimisest, mis aitab meil nende muresid väga hästi mõista ja neile lahendusi pakkuda. Koos tema kogemuste ja meie pakutavate lahendustega plaanime juba varsti Eesti jaekaubandustehnoloogiasse mitmeid vajalikke uuendusi tuua,“ sõnas StrongPoint Baltikumi juht Rimantas Mažulis.

Enne StrongPointiga liitumist on Priit Peterson muuhulgas töötanud Bauhof Grupp AS-i kommertsosakonna juhina ja COOP Eesti arendusjuhina.

StrongPoint arendab ja integreerib erinevaid tehnoloogilisi lahendusi jaekaubanduses– alates jaeketi haldussüsteemidest lõpetades iseteeninduskassade ja muude automatiseeritud lahendustega. Samuti pakub StrongPoint tuge ja hooldust. Ettevõttes töötab 525 inimest üle maailma, kelle pikaajaline kogemus aitab klientide soovidele parimal viisil vastu tulla.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700