Autor: Kaubandus.ee • 3. märts 2020

Tallink avab Tallink Ekspress kaupluse ja teise Burger Kingi Balti Jaamas

Tallink Grupp avab Eestis teise ikoonilise kiirtoidurestorani Burger King maikuus Balti jaama ajaloolises ootepaviljonis. Esimene kuulsa keti restoran avatakse juba aprilli keskel Rocca al Mare kaubanduskeskuses ja ettevõte on varasemalt teatanud, et kolmas restoran sel kevadel avatakse Ülemiste keskuses.
Burger King Rocca al Mare keskuses
Foto: Maarit Eerme

Balti jaama ootepaviljonis, ligemale 600-ruutmeetrisel alal, avatakse lisaks Burger Kingi restoranile ka Tallink Grupi kaldakaubanduse uusima kontseptsiooniga Tallink Ekspress kauplus. Ruume hakatakse rentima Go Groupi kontserni kuuluvalt kinnisvara valdusettevõttelt RealWay.

„Balti jaamas avatavast esindusest saab Tallinna suurim Burger Kingi restoran,“ lausus Tallink Grupi kaldakaubanduse juht ning Burger Kingi frantsiisi maaletoomise projekti juht Katre Kõvask.

Aasta esimeses pooles avatakse Eestis neli restorani ning 2020.aastal kokku vähemalt kaheksa üle terve Baltikumi. Täpsemad asukohad lisaks Rocca al Marele, Balti jaamale ja Ülemiste keskusele avaldatakse juba lähiajal.

„Burger King on ikooniline kiirtoidurestoran, mille fännid Eestis on juba kaua oodanud, et restoranid ka siin avataks. Nii nagu mujal maailmas, nii ka Baltikumis, on Burger Kingi saabumisega kohal kõik kolm kiirtoidumaailma vägevat ja oleme kindlad, et meie fännid leiavad meid kenasti üles ja saavad mahlase Whopperiampsu lõpuks siitsamast Eestist kätte!“ lausus Kõvask.

Maailmakuulsale burgerikuningale pakub Balti jaama ootepaviljonis seltsi Tallink Ekspressi nimeline kauplus, kust leiavad koju, tööle või rongile kiirustajad laia valiku maitsvaid pirukaid, saiakesi, võileibu ning valiku esmatarbekaupu.

„Kogu uus Balti jaama toitlustus- ja kaubandusala annab oma panuse Balti jaama kui suure transpordisõlme arengusse ning loodame, et Tallinki opereeritav Balti jaama ootepaviljon annab täiendava põhjuse seda põnevat piirkonda külastada,“ sõnas Kõvask.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757