Autor: Kaubandus.ee • 6. märts 2020

Ehituse ABC soovib tõusta ehitustarvete jae- ja hulgimüügi turuliidriks

Eesti vanim ehitustarvete jae- ja hulgimüügikett Ehituse ABC avas Tallinnas oma 12. ehituskaupluse. Ettevõtte eesmärk on pakkuda aastaringselt taskukohaseid hindu nii kauplustes kui e-poes, vastandudes seeläbi konkurentide ebaeetilistele allahindluskampaaniatele ning tõustes lähiaastatel turuliidriks.

Ehituse ABC müügi- ja turundusdirektori Margo Pruunlepa sõnul tähendab Väike-Järve Ehituse ABC avamine ettevõttele uue ajastu algust. „Väike-Järve Ehituse ABC on meie kaasaegsaim ja avaraim ehituskauplus, kus lisaks laiale tootevalikule oleme rõhku pannud ka meeldivale ostukogemuse tagamisele läbi avarama ostukeskkonna, kaasaegsemate väljapanekute ning iseteeninduskassade,“ selgitas Pruunlep, lisades, et lähiaastatel on eesmärk uuendada ka teisi keti ehituskauplusi ning tõusta Eesti ehitustarvete jae- ja hulgimüügi valdkonna turuliidriks.

Väike-Järve keskuse lisandumisega ehituskaupade turule kinnistab Ehituse ABC erinevat lähenemist seni sektoris kehtinud allahindluskampaaniate põhisele hinnapoliitikale. „Üha rohkem üritatakse ka ehitustarvete jaemüügis meelitada ostlejaid uskumatuna näivate allahindluskampaaniatega, millele tavapäraselt eelnevad suured juurdehindlused. Näiteks oleme märganud, et nii mõnigi meie konkurent tõstab enne allahindlusi märkimisväärselt tavahindu kas kaupluses või e-poes, mistõttu tarbijale tegelikku hinnavõitu ei ole,“ lausus Ehituse ABC müügi- ja turundusdirektor. Ta nentis, et ehitustarbed peavad olema igapäevaselt kättesaadavad taskukohase hinnaga olenemata sellest, kus osteldakse, ning allahindluskampaaniad peavad ka tegelikkuses pakkuma eksitamise asemel hinnavõitu.

Ehituse ABC on keskendunud eelkõige ehituskaupade müügile, kust leiab laia valiku üldehituse-, siseviimistluse-, santehnika- ja aiakaupu. „Meie konkurendid on võtnud suuna nii-öelda kodukaubamaja loomisele, kust lisaks ehituskaupadele võid leida ka näiteks mänguasju ning kõiksuguseid sisustusvidinaid. Meie soov on olla tõeline ehituse kodupood, kust saad kiirelt ja mugavalt kõik ehituseks või remondiks vajaliku ilma segavate faktoriteta,“ kirjeldas ta.

Ehituse ABC on Eesti vanim ja kogenuim ehitustarvete jae-ja hulgimüügi ettevõte, millel on üle Eesti kokku 12 kauplust üheksas linnas.

Väike-Järve ehituspood on keti üks suurimaid poode, omades kokku 6500 m2 müügi- ja laopinda. Poe avamise koguinvesteering oli kokku ca 2 miljonit eurot ning tööd antakse 65 töötajale.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757