Autor: Kaubandus.ee • 11. märts 2020

Tallinna neljas Burger Kingi restoran tuleb Lasnamäe Centrumisse

Tallink Grupp avab Tallinna neljanda Burger King restorani juunis Lasnamäe Centrumis. Enne Lasnamäed teeb burgerikuningas uksed lahti aprillis Rocca al Mare keskuses ning mais Balti jaama ootepaviljonis ja Ülemiste keskuses. Ainuüksi nelja esimese restoraniga tekitatakse Eestis juurde 80 uut töökohta.

“Restoranide sihtkohti oleme projekti algusest saadik valinud suure hoole ja tähelepanuga ning koos Lasnamäe Centrumi restoraniga oleme katnud ära Tallinna kõige olulisemad sihtpunktid: Tallinna suurima piirkonnakeskuse Haabersti ja Rocca al Mare, kiirelt areneva Ülemiste City ja lennujaama, noorte seas populaarse Kalamaja ja Balti jaama ning nüüd ka Tallinna suurima linnajao Lasnamäe. Uued restoranid hakkavad piirkonniti elavdama nii kohalikku kaubandus- kui tööturgu,” sõnas Tallink Grupi kaldakaubanduse juht ning Burger Kingi frantsiisi maaletoomise projektijuht Katre Kõvask.

Lasnamäe Centrumi Burger Kingi restoran hakkab paiknema keskuse peasissepääsu juures ning on avatud igapäevaselt. Kokku avab Tallink Grupp Baltikumis 2020. aastal vähemalt kaheksa Burger Kingi restorani, neist neli Tallinnas.

“Meil on väga hea meel, et üks neljast esimesest Burger King restoranidest avatakse Lasnamäe Centrumis ja sellega tekib suurepärane võimalus pakkuda külastajatele rohkem maitseelamusi ja veel üht kohta, kus perega aega veeta," ütles Lasnamäe Centrumit haldava Capfieldi juhatuse liige Ruben Gornischeff. „See projekt on osa mitmest positiivsest muudatusest keskuse üürnike vahetusega sellel aastal, millega muudame keskuse atraktiivsemaks, tuues sinna mitmed uued rahvusvahelised brändid.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757