Autor: Kaubandus.ee • 16. märts 2020

Circle K pakub tööd teenindajatele üle Eesti

Teenindusjaamade kett Circle K Eesti AS palkab lisatööjõudu ning pakub tööd teenindajatele üle Eesti.
Circle K Eesti pakub tööd teenindajatele
Autor: Circle K

Circle K Eesti AS-i personalidirektori Ursula Altmetsa sõnul pakub ettevõte nii ajutist tööd operatiivteenindajana jaamades Tallinnas ja Tartus, kui ka põhikohaga täis- või osakoormusega tööd teenindusjaamades üle Eesti.

„Soovime pakkuda võimalust teenindussektori töötajatele, kes on eriolukorra tingimustes sunnitud suunduma palgata puhkusele, on tööd kaotamas või soovivad tööturule naasta. Kandideerima on oodatud absoluutselt kõik teenindussektoris eneseteostust otsivad inimesed üle Eesti. Vajalikku väljaõpet pakume kohapeal teenindusjaamades ning tööle saab asuda kohe,“ lisas Altmets.

Altmetsa sõnul pakub Circle K vastavalt töötaja vajadusele ja soovidele sobiva koormusega paindlikku graafikut, mitmekesist tööd, toetavat meeskonda, konkurentsivõimelist palka ning lisatasude süsteemi.

Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Merilin MerilaKaubandus.ee toimetaja Tel: 5 105 933
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700