Autor: Kaubandus.ee • 16. märts 2020

Circle K pakub tööd teenindajatele üle Eesti

Teenindusjaamade kett Circle K Eesti AS palkab lisatööjõudu ning pakub tööd teenindajatele üle Eesti.
Circle K Eesti pakub tööd teenindajatele
Foto: Circle K

Circle K Eesti AS-i personalidirektori Ursula Altmetsa sõnul pakub ettevõte nii ajutist tööd operatiivteenindajana jaamades Tallinnas ja Tartus, kui ka põhikohaga täis- või osakoormusega tööd teenindusjaamades üle Eesti.

„Soovime pakkuda võimalust teenindussektori töötajatele, kes on eriolukorra tingimustes sunnitud suunduma palgata puhkusele, on tööd kaotamas või soovivad tööturule naasta. Kandideerima on oodatud absoluutselt kõik teenindussektoris eneseteostust otsivad inimesed üle Eesti. Vajalikku väljaõpet pakume kohapeal teenindusjaamades ning tööle saab asuda kohe,“ lisas Altmets.

Altmetsa sõnul pakub Circle K vastavalt töötaja vajadusele ja soovidele sobiva koormusega paindlikku graafikut, mitmekesist tööd, toetavat meeskonda, konkurentsivõimelist palka ning lisatasude süsteemi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070