Autor: Kaubandus.ee • 17. märts 2020

Turvaline tarne e-poest eriolukorra ajal

Ostukogemuse võimalikult ohutuks tegemiseks on Kaup24 loobunud sularaha vastuvõtmisest, tasumiseks soovitatakse valida ettemaksu meetodid või maksta pangakaardiga ning tellimuste kohaletoimetamiseks valida kontaktivaba pakiautomaat, pöörates erilist tähelepanu neile, mis seisavad õues.

Lähtudes koroonaviiruse tõttu väljakuulutatud eriolukorrast ning käitudes klientide, töötajate ja lähedaste tervise hoidmiseks vastavalt, on e-kaubandusettevõte Pigu Grupp, kuhu kuulub ka Kaup24, võtnud kasutusele meetmed esmatarbekaupade turvaliseks kätte saamiseks.

“Välja kuulutatud eriolukord ei peata kaupade liikumist ja meie tööd. Tellimuste arv kasvab, kliendid vajavad meid, seega on meie kõige olulisem ülesanne tagada esmatarbekaupade ohutu liikumine. Oleme võtnud kasutusele kõik võimalikud ennetavad meetmed klientide, töötajate ja partnerite turvalisuse tagamiseks. Kontoritöötajad on juba mõnda aega kaugtööl ning laotööd on korraldatud eraldi, kontaktivabades vahetustes. Klientidel on soovitatud valida ettemaksu meetodid, oleme peatanud sularahas maksmise võimaluse ning kauba kontaktivaba kättesaamise julgustamiseks pakume tasuta kohaletoimetamisest pakiautomaati tellimustele, mis ületavad 20 euro piiri,” lausus Kaup24 tegevjuht Dainius Liulys.

Ettevõtte juht lisas, et nad mõistavad muret inimeste tervise pärast ning jälgides juhiseid vältida otsest kontakti teistega, piirasid nad klientide arvu ruumis, kus käib tellitud kaupade väljastamine, ning sularaha makseid vastu ei võeta. "Lisaks otsime kliendi vajaduste rahuldamiseks mittestandardseid lahendusi, seetõttu mõtleme näiteks üles seada eraldi mobiilseid drive-in väljastuspunkte, kuhu saab kergesti autoga ligi ja ei peaks siseruumidesse minema,“ ütles Liulys.

Ettevõte jälgib ja hindab pidevalt muutuvat olukorda mitte ainult Eestis, kus tegutseb Kaup24, vaid ka Lätis ja Leedus, kus e-kaubanduskett samuti poode omab. Kõigi riikide klientidele on tagatud kaupade liikumine ja tellimuste täitmine.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757