Autor: Kaubandus.ee • 26. märts 2020

Luminor teeb oma e-poodide makselahenduse augusti lõpuni tasuta kättesaadavaks

Kuu alguses tõi Luminor esimese Eesti pangana turule uue ja lihtsa e-poodide makselahenduse. Olukorras, kus kaubandus on järsult sattunud väga raskesse seisu ja kolib igapäevaselt üha enam internetti, otsustas Luminor kohalikele ettevõtjatele abikäe ulatada ning teha oma lahendus veebikauplejatele kuni augusti lõpuni tasuta kättesaadavaks.

Luminori avatud panganduse põhimõtetele vastava lahenduse eripära on see, et e-poodidel piisab lepingust vaid ühe pangaga, kuid arveldada saab samal ajal kõigi ostjatega – sõltumata sellest, millise panga kliendid nad on. Lahendus võimaldab alustavatel e-poodidel ennast käivitada oluliselt kiiremini kui seni laialt levinud pangalingiteenuse kasutamine, mis eeldab eraldi lepinguid kõikide pankadega.

„Nüüd, kus oleme augusti lõpuni loobunud teenustasudest, on see tõsist kaalumist väärt alternatiiv ka juba tegutsevatele e-poodidele,“ ütles Luminori tootejuht Jaan Sibul. „Soovime keerulises olukorras internetis kauplejaid omalt poolt toetada ning loodame sellega säästa kõigi e-kaubandusega tegelevate ettevõtete väärtuslikku aega ja raha. Loomulikult hakkab soodustus kehtima ka juba Luminori e-kaubanduse lahendusega liitunud ettevõtetele.“

Lahendus aktsepteerib makseid Luminori, Swedbanki, LHV ja SEB konto omanikelt üle Baltikumi, samuti VISA ja Mastercardi kaartidelt. Peatselt lisatakse maksed ka Citadelest.

Lahendus on lihtne ka tehnilisest küljest, sest lisaks API-liidestusele saab Luminori lahendust pistikprogrammide abil liidestada populaarsemate e-kaubandusplatvormidega, milleks on näiteks Opencarti, Shopify või WooCommerce. Varsti on lisandumas ka pistikprogrammid Magento ja Prestashop e-kaubandusplatvormidele.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757