Autor: Kaubandus.ee • 6. märts 2020

Luminor pakub tänasest e-poodidele uut maksete kogumise lahendust

Luminor pakub alates tänasest esimese pangana Baltikumis uut e-poodidele mõeldud maksete kogumise lahendust. See annab veebikauplejatele võimaluse sõlmida leping vaid ühe pangaga, kuid arveldada samal ajal kõigi ostjatega – sõltumata sellest, millise panga kliendid nad on.

Uus avatud pangandusel põhinev makselahendus on ettevõtjate jaoks mugavam alternatiiv võrredes praegu laialt levinud pangalingiteenusega, mis eeldab eraldi lepinguid kõigi pankadega.

Alates tänasest on veebikauplejatel võimalus kasutada Luminori e-kaubanduse portaali lahendust, mis võimaldab toodete ja teenuste eest arveldada eri pankade klientidega. Kaupleja jaoks jääb protseduur väga mugavaks, sest ülekandekorraldus koostatakse automaatselt. Kui ost on kinnitatud ja ostja pangast on makse teele pandud, siis teavitatakse sellest koheselt kauplejat ja ta saab asuda tellimust täitma.

„Suur osa veebipoodidest kasutab praegu nii-öelda pangalingi lahendust, mis on ebamugav, kuna vajab iga pangaga eraldi lepingut ja tehnilist integreerimist,“ ütles Luminori tootejuht Jaan Sibul. „Usume, et meie uus universaalne lahendus hoiab kokku nii kauplejate aega kui ka raha. Oleme mõelnud seejuures nii suurte kauplejate kui ka alustavate e-poodide peale.”

Hetkel aktsepteerib lahendus makseid Luminori, Swedbanki, LHV ja SEB konto omanikelt üle Baltikumi, samuti VISA ja Mastercardi kaartidelt. Peatselt lisatakse maksed ka Citadelest ning teiste pankade osalus selgub tulevikus.

Lisaks API-liidestusele saab Luminori lahendust pistikprogrammide abil liidestada populaarsemate e-kaubandusplatvormidega, milleks on näiteks Opencarti, Shopify või WooCommerce. Varsti on lisandumas ka pistikprogrammid Magento ja Prestashop e-kaubandusplatvormidele. Kogu teenus on klientidele paigaldus- ja kuutasuta. Klient tasub ainult tehingutasu igalt vahendatud tehingult.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700