Autor: Kaubandus.ee • 26. märts 2020

Olerex garanteerib tänasest oma tanklates kõikide esmatarbekaupade saadavuse

Eesti rahva tervise huvides garanteerib Eesti suurim kütusemüüja Olerex tänasest kõigis oma tanklates esmatarbe toidu- ja tarbekaupade saadavuse, et klient saaks olulised tooted kätte kiiresti ja vähema kontaktiga.
Foto: Olerex

“Inimesed on harjunud tanklatest küll teatud toiduaineid vajadusel saama, ent Olerex kindlustab Eesti turul esmakordselt, et kõik kaubad alates puhastusvahenditest lõpetades hakklihaga on meie pisipoodides alati olemas,” märkis Olerexi tegevjuht Piret Miller. “Kindlasti saavad Eesti inimesed meie sortimendiga oma põhivajadused rahuldatud.”

Olerexi uus pisipoodide ärimudel on tingitud Eestis valitsevast eriolukorrast. Suurtes toidupoodides on valikut ja pinda palju ning inimese ostuteekond sisaldab kümneid, kui mitte sadu meetreid, mis tähendab, et võõraste inimeste keskel viibitud aeg on võrdlemisi pikk. Erinevad ametkonnad soovitavad oma ostud eelnevalt läbi mõelda, et poeskäik kulgeks kiiresti.

“Omalt poolt soovitame viiruse riskigruppidel külastada poode kas hilisõhtul või varahommikul, mil tanklas on liiklust vähem,” sõnas Miller. “Omalt poolt teevad meie töötajad kõik selleks, et tanklate pinnad oleksid alati desinfitseeritud ning nakkusoht inimesele minimaalne. Võrreldes tavapoega saame oma oluliselt väiksemat pinda ka hõlpsamini haldada.”

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757