Autor: Maarit Eerme • 27. märts 2020

Rimi e-pood avab peagi uksed

Rimi pingutab, et enda e-kauplus võimalikult kiiresti avada, kuna hetkel on ühe täiendava e-poe järele väga suur vajadus.
Rimi
Foto: Erik Prozes

Rimi Eesti e-poe juht Helen Lednei ütles, et nad pingutavad hetkel väga, et saaksid enda e-poega alustada niipea kui võimalik. „Algne plaan oli avada Rimi e-pood käesoleva aasta maikuus, ent kui tänased pingutused kannavad vilja, siis loodame avada isegi varem“ kommenteeris Lednei.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757