Autor: Kaubandus.ee • 22. aprill 2020

Tamro Eesti juhiks sai proviisor Tanel Kuusmann

Ravimite hulgimüüja Tamro Eesti uueks tegevjuhiks sai proviisor Tanel Kuusmann, kes alates detsembrist oli seda rolli täitnud kohusetäitjana.
Tamro Eesti juht Tanel Kruusmann
Foto: Tamro Eesti

Tamro Baltikumi juhatuse hinnangul on Tamro Eesti meeskond eesotsas Kuusmanniga saanud praegusel keerulisel ajal hästi hakkama töötajate kaitsega, ettevõtte tegevuse sujuva jätkuvusega ja regulaarse kommunikatsiooniga. Sellest lähtudes tegi Tamro Baltikumi juhatus üksmeelselt ja veendunult otsuse nimetada Kuusmann Tamro Eesti juhiks püsivalt. Kuusmann jätkab ka ostuosakonna juhtimist kuni selle uue juhi ametisse asumiseni.

Tamro Balticsi juhatuse esimees Leon Jankelevitshi sõnul näitas Kuusmann end alates kohusetäitjaks saamisest sihikindla liidrina, kes hoiab fookuses nii organisatsiooni kui äritulemusi. “ Soovin talle palju jõudu ja energiat, rohkelt töövõite ja rõõmu koostööst meeskonnaga ja meie partneritega,” lisas ta.

Tanel Kuusmann on töötanud Tamro Eestis alates 2006. aasta septembrist, alustades müügijuhi positsioonilt ning alates 2015. aasta veebruarist on Kuusmann olnud ka juhatuse liikme kohustustes. Enne Tamro Eesti tegevjuhiks saamist juhtis Kuusmann ostuosakonda. Tanel Kuusmann on Tartu Ülikoolis omandanud proviisori hariduse.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070