Autor: Kaubandus.ee • 5. mai 2020

EHRLi uus juhatuse esimees on Ain Käpp

Eesti Hotellide ja Restoranide Liidu (EHRL) juhatus valis liidu uueks juhatuse esimeheks TallinnHotelsi juhi Ain Käpa.
AIN KÄPP
Foto: Eiko Kink

Ain Käpa sõnul on EHRL tänulik oma senisele juhatuse esimehele Peter Roosele, kes vedas liidu tegevust läbi eriolukorra kõige keerulisema faasi, kuigi pidi ametipulga üle andma juba 19. märtsil.

“Sellesse perioodi langes meie turu kokkukukkumine, mil kõik ettevõtjad tegelesid tulekahjude kustutamisega ja samal ajal tuli liidul sektorit tabanud olukorra tõsidusest teadvustada Valitsuse tasemel. Peter jätkas ühiskondlikku tööd liidu tegevuste vedamisel ja EHRL on talle selle eest tänulik,“ sõnas Käpp.

Tema sõnul on olukord majutusteenuste ja toitlustusteenuse turul kollapsi lähedal. “Eriolukorras on pihta saanud ehk mõne erandiga kõik Eesti ettevõtted, kuid selline kukkumine nagu majutusteenuste pakkumises ja turismis laiemalt, on siiski ainulaadne. Sektor on oma palgatasemelt niigi haavatav ja küsimus on täna paarikümnes tuhandes töökohas või nende säilitamises. Me pöördume kindlasti uuesti Valitsuse poole, et olla partneriks teise leevenduspaketi väljatöötamisel. Nüüd on meil kõigil veidi enam teadmist, kus valu kōige suurem ja mida siin üheskoos teha annaks,“ ütles Käpp.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757