Autor: Kaubandus.ee • 8. mai 2020

Capfield tänab esmaspäeval võtmetöötajaid

Capfield avab esmaspäeval, 11. mail peale valitsuse poolt kaubanduskeskustele kehtestatud piirangute kaotamist uksed uuesti Lasnamäe Centrumis ja Nautica ostukeskuses, kus tänatakse kõiki eriolukorras tegutsenud keskuste võtmetöötajaid.
Nautica keskus
Foto: Raul Mee, fotograaf

„Capfield on alati arvesse võtnud ja pannud suurt rõhku külastajate muutuvatele vajadustele ja lähtume sellest isegi praeguses olukorras. Meie prioriteediks on tagada kõigi külastajate, üürnike ja töötajate heaolu ning turvalisus. Keskuste osalise sulgemise ajal oleme teinud tihedat koostööd taasavamise kava koostamisel rentnikega, et tagada nende valmisolek avada taas esmaspäeval 11. mail poed. Oleme väga rahul valitsuse otsusega lubada kaubanduskeskustel taas täies mahus uksed avada ja koostöös üürnikega oleme hoolitsenud selle eest, et pakkuda klientidele turvalist ostukeskkonda,” ütles Capfieldi juhatuse liige Ruben Gornischeff.

„Meie keskustes on rakendatud uusi meetmeid, et tagada kõigi külastajate ja töötajate turvalisus: puutevabad desinfitseerimisvahendid, 2-meetrised pikivahe hoidmise märgistused põrandatel, sagedane puhastamine, restoranides ja kohvikutes istekohtade ümberjaotamine ning sotsiaalsed distantseerumisjuhised. Meil on hea meel pakkuda turvalist ja puhast keskkonda, kus inimesed tunnevad end sisseoste tehes rahulikult ja mugavalt,” lisas Capfieldi keskuse juhataja Olga Allik.

Austusest koroonaviiruse poolt kannatada saanute vastu ning kõigi tervishoiutöötajate ja vabatahtlike toetamiseks on Nautica keskus olnud igal õhtul rohelistes tuledes, ühinedes Tallinna Estonia teatri ja Tartu Vanemuise teatri algatusega.

„Avaldame suurt tänu ja austame väga kõiki meie keskustes tegutsenud võtmetöötajaid, kes pakkusid sel raskel ajal kõigile vajalikke põhiteenuseid. Täname võtmetöötajaid esmaspäeval kell 12.00 Nauticas ja kell 13.00 Lasnamäe Centrumis, tunnustades nende rasket tööd,” sõnas Gornischeff.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757