Autorid: Neeme Korv, Rivo Sarapik, Maarit Eerme • 10. juuni 2020

Mööblisalongid 100% e-kanalitesse ei koli

Mööblimüüja Furgner OÜ juht Sven Purru usub, et tulevikus hakatakse mööbli müümisel kasutama üha enam tehisintellekti ning mööblisalongid muutuvad väiksemaks ning e-poed avavad enda salonge.
Furgneri juht Sven Purru leiab, et arvutite roll müügis kasvab, kuid salongid päriselt 10 aastaga ära ei kao.
Foto: Furgner

„Kui klient läheb e-poodi, siis näeb ta seal personaalset tootevalikut. Ehk kui ta on internetist otsinud valget kummutis, siis ei ole talle mõtet kuvada suurt punast kappi. See on e-kaubanduse suund, kuhu me liigume,“ rääkis ta Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757