Autor: Kaubandus.ee • 5. juuni 2020

KFC avab Fama Keskuses Baltikumi esimese drive-in restorani

Apollo Group avab 15. juunil kiirtoiduketi Kentucky Fried Chickeni (KFC) restorani Narvas. Astri Grupile kuuluvas Fama Keskuses avatav söögikoht on esimene drive-in võimalusega KFC restoran Baltikumis.
Fama keskus Narvas
Foto: Astri

Fama ja Astri keskuse tegevjuht Tarmo Kleimann lisas, et Astri Grupi jaoks on alati olnud prioriteediks pakkuda oma klientidele võimalikult laia kaupluste valikut ning mitmekülgseid söögikohti. “KFC jõudmine Narva Fama kaubanduskeskusesse on hea näide sellest, et pakume oma keskustes üle Eesti maailmas tuntud ja kvaliteetseid brände. Meil on hea meel tuua KFC maitseelamused inimesteni ka väljaspool Tallinnat,” ütles Kleimann

KFC juhatuse liikme, Apollo Grupi arendusjuhi Mauri Dorbeki sõnul käivad ettevalmistused söögikoha avamiseks. “Meil on hea meel avada oma kolmas restoran Eestis ning esimene drive-in restoran Baltikumis. Väärtustame enda koostööd Fama Keskusega, mille abil saame tuua maailmakuulsa KFC krõbekana Narva inimesteni. Uue söögikoha avamine aitab kaasa ka kohaliku elu edendamisele – restorani avamisega on Apollo Grupp juurde loonud juba 20 töökohta,” ütles Dorbek.

Dorbeki sõnul ei ole KFC populaarsus kahanenud olenemata sellest, et kiirtoiduketi esimene restoran Eestis avati veidi rohkem kui pool aastat tagasi.

Järgmine KFC restoran avatakse Tartus Lõunakeskuses, mis kuulub samuti Astri Grupile.

Astri Grupp loob ligitõmbavaid elukeskkondi, kus kaubandus, meelelahutus, teenindus, kodud ja ärid võimendavad teineteist. Gruppi kuuluvad Tallinnas Balti Jaama Turg ja Keskturg, Tartus Lõunakeskus, Pärnus Pärnu Keskus, Narvas Astri Keskus ja Fama Keskus. Lisaks ka kõiki Astri keskusi koondav e-pood astri.ee.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757