Autor: Kaubandus.ee • 1. september 2020

Itella Smartpost toob turule uued pakiautomaadid

Itella Smartpost alustas uuenduslike pakiautomaatide paigaldamist, kus igal kapiuksel on oma lukk koos PIN-klahvistikuga pakkide väljastamise kiirendamiseks.
Itella Smartposti uued pakiautomaadid
Foto: Karin-Liis Tambaum

„Smartposti uued valged pakiautomaadid on esimesed omalaadsed pakiautomaadid Eestis, millega soovime muuta pakkide kättesaamise veelgi kiiremaks ja mugavamaks," rääkis Itella pakiveo äriüksuse juht Rauno Parras.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757