Autor: Kaubandus.ee • 24. september 2020

Burger King avab 30. septembril Tartus uksed

Eesti esimene kiirtoiduketi Burger King restoran väljaspool Tallinna avab oma uksed Tartu Lõunakeskuses juba järgmisel kolmapäeval, 30.septembril kell 15.00.
Burger King avab Tartus uksed
Foto: Andras Kralla

Tegemist on viienda Burger Kingi restoraniga Eestis, kuid esimese restoraniga väljaspool pealinna. Sellest kevadest ja varasuvest tegutsevad kuulsa ja armastatud hamburgeriketi restoranid juba Rocca al Mare, Ülemiste ja Lasnamäe Centrumi kaubanduskeskustes ning Balti jaama ajaloolises ootepaviljoni hoones Tallinnas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757