Autor: Anu Jõgi • 29. september 2020

Altia Eesti ühineb Norra konkurendiga

Eestis Saaremaa Vodka tootja Soome emafirma liitub Norra alkoholifirma Arcusega, luues uue ettevõtte Anora Group.
Altia Eesti AS tootmiskompleks Tabasalu lähistel.
Foto: Eiko Kink

Ettevõtete nõukogude teatel on Altia aktsionäridel ettevõttes 53,5 ja Aecuse aktsionäridel 46,5 protsendi suurune osalus, kirjutab Helsingin Sanomat. Eesmärk on koos tugevamalt kasvada Põhjamaades ja ka väljaspool.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700