Autor: Kaubandus.ee • 30. september 2020
Ainult tellijatele

Rimi Eesti juht: meie eesmärk on vähendada toidukadu poole võrra

Rahvusvahelise toidukao ja toidujäätmete alase teadlikkuse päeva puhul toimunud konverentsil sõnas Rimi Eesti juht Vaido Padumäe, et igas jaeketis jääb paratamatult toitu üle, mis kellegi toidulauale kahjuks ei jõua.

Rimi Eesti juht Vaido Padumäe
Autor: Andres Haabu

„Täna saame toidukadu targema tegutsemisega järjepidevalt vähendada, kuid toidukauplustel on selles osas arenguruumi veel palju. Näiteks Rimi puhul oleks mahakantud toidu hulga vähendamisel Baltimaades arvestatav mõju – seda raha saaks kasutada otstarbekamalt, nii et see looks ka lisaväärtust,“ märkis ta.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354