Autor: Kaubandus.ee • 9. oktoober 2020

Kaup24 müügiplatvormi juht: kohalikud ettevõtted mõistavad e-poes müümise olulisust

Selle aasta suurimaks jaekaubanduse äritrendiks on üleminek veebiplatvormidele. Seda tõestab ka Kaup24 kaubanduskeskusega internetis liitunud ettevõtete arv: Baltikumis on platvormiga liitunud üle 1000 kaupluse, neist 250 Eestis.
Kaup24 kaubanduskeskus internetis müügiplatvormi juhi <strong >Raimondas Žilēnas</strong>

Kaup24 kaubanduskeskus internetis müügiplatvormi juhi Raimondas Žilēnasi sõnul tõestas eriolukord, kui oluline on mitmekesistada kauplemiskanaleid, et tagada klientide voog.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700