Autor: Kaubandus.ee • 15. oktoober 2020

KTA analüüsid näitasid, et Eestis müügil olnud väidetav lambiõli oli ikkagi ekstra-neitsioliiviõli

Kreeka Toiduohutuse Amet analüüsis Eesti Veterinaar- ja Toiduameti päringu peale Gourmante Extra Virgin Olive Oil oliivõli kvaliteeti ning testid näitasid, et tegemist oli tõesti ekstra-neitsioliiviõliga.
Foto: Pixabay.com

Gourmante kaubamärki Eestis esindava ettevõtte Mediterranean Brands & Gourmante Baltics OÜ tegevjuhi Dimitris Paraskevopoulose sõnul teavitati neid 26. augustil, et Gourmante ekstra-neitsioliiviõli partiist L07103 võetud proov oli puuduliku kvaliteediga. „Palusime kohe edasimüüjal see partii turult tagasi kutsuda ning hakkasime ka asja ise uurima,” ütles Paraskevopoulos.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757