Autor: Kaubandus.ee • 15. oktoober 2020
Ainult tellijatele

KTA analüüsid näitasid, et Eestis müügil olnud väidetav lambiõli oli ikkagi ekstra-neitsioliiviõli

Kreeka Toiduohutuse Amet analüüsis Eesti Veterinaar- ja Toiduameti päringu peale Gourmante Extra Virgin Olive Oil oliivõli kvaliteeti ning testid näitasid, et tegemist oli tõesti ekstra-neitsioliiviõliga.

Autor: Pixabay.com

Gourmante kaubamärki Eestis esindava ettevõtte Mediterranean Brands & Gourmante Baltics OÜ tegevjuhi Dimitris Paraskevopoulose sõnul teavitati neid 26. augustil, et Gourmante ekstra-neitsioliiviõli partiist L07103 võetud proov oli puuduliku kvaliteediga. „Palusime kohe edasimüüjal see partii turult tagasi kutsuda ning hakkasime ka asja ise uurima,” ütles Paraskevopoulos.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Kaubandus.ee toetajad:
Maarit EermeKaubandus.ee juht-toimetajaTel: 51 44 884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700
Kristina Madisson-LahtKaubandus.ee ajakirjanikTel: 55 656 354