Autor: Kaubandus.ee • 19. oktoober 2020

Eesti suurim tankla avatati Kilingi-Nõmmel

Olerex investeeris 2 miljonit eurot maapiirkonda ning avas Pärnumaal Kilingi-Nõmme külje all Eesti suurim tankla, mis on eelkõige läbisõitjatele suunatud uue olemusega maanteetanklaga.

„Uues jaamas on ühendatud juba teistes tanklates toimivad teenused, näiteks e-pood, aga ka mitmed uued teenused. Katsetame siin Eestis esimestena toidu ettetellimiskioskit, kust saab valmistamist vajava eine järjekorrata ära tellida. Kiirus on meie prioriteediks alati, aga viiruse valguses on järjekordade tekkimise vältimine meie erilise tähelepanu all,“ rääkis uuest tanklast Olerexi tegevjuht Piret Miller.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757