Autor: Jaroslav Tavgen • 23. oktoober 2020

Roman Zaštšerinski: see, mida pidasin puuduseks, osutus kriisi ajal suureks väärtuseks

Restoranide Moon, Kolm Sibulat, Mantel & Korsten kaasomanik Roman Zaštšerinski rääkis Delovõje Vedomosti korraldatud ärifoorumil, kuidas koroonakriis tema paikapandud elu pea peale keeras ja kuidas tema muutis oma restoranide tööd.
Tippkokk ja restoraniettevõtja Roman Zaštšerinski ning kolm sibulat.
Foto: Meeli Küttim

„Oma esimese restorani tegime me 2009. aastal. Nägime võimalust. Kuni selle ajani polnud 500 krooni restoraniklientidele mingi raha. Ma teadsin ettekandjat, kes võis ühelt kliendilt saada pool kuupalka. 2009. aastal kõik muutus: rahast sai jälle raha, ja me nägime võimalust avada keskklassi restoran. Me isegi ei nimetanud seda restoraniks, sest restoranist oli saanud sõimusõna,“ rääkis Zaštšerinski.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757