Autor: Kaubandus.ee • 4. november 2020

Boomerang Distribution avab uue jaotuskeskuse Tšehhis

Rootslastest omanikele kuuluv põhjamaade üks suurimaid e-kaubanduse logistikaettevõtteid Boomerang Distribution laiendab oma tegevust Kesk-Euroopasse ja avab uue jaotuskeskuse Tšehhi Vabariigis.
Postimüügikaupade ja otsepostitusmaterjalide pakendusteenuse pakkuja OÜ Boomerang Distribution
Foto: Terje Lepp

Tallinnas tegutsev Boomerang Distribution tegeleb igapäevaselt pakkide ettevalmistamise, saatmise ja tagastusega kogu maailmas. Uus strateegiliselt soodsa asukohaga jaotuskeskus võimaldab Boomerang Distributionil pakkuda oma klientidele paremat ligipääsu ligi 300 miljonile tarbijale Kesk-Euroopas.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757