Autor: Kaubandus.ee • 24. november 2020

Baltika laiendab jõudsalt veebimüüki

Baltika Grupi digistrateegia näeb ette jõudsat laienemist erinevatele veebiplatvormidele, et oma kanda tugevalt Baltikumis ja Ida-Euroopa turul kinnitada.
Baltika laiendab jõuliselt veebimüüki!
Foto: Liis Treimann

Novembri keskpaigast on võimalik Montoni, Baltmani ja Ivo Nikkolo rõivaid lisaks kauplustele ja e-poele andmorefashion.com leida ka Leedu suurimast veebikaubamajast pigu.lt ja moe-otsingumootorist GLAMI.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757