Autor: Kaubandus.ee • 2. detsember 2020

Apollo avas Rocca al Mares raamatupoe

Täna avati Rocca al Mare keskuses kõige värskem ja omanäolisema välifassaadiga Apollo raamatupood. Esmapilgul staatilisena tunduvad ekraanid peegeldavad hoopis liikuvat inimest.

„Meie uue kaupluse ligi 700 m² müügipinnal on suur osa kaupluse seina-, aga ka põrandapinnast raamaturiiulitega kaetud ning peamiselt leiab loomulikult eestikeelset kirjandust. Samuti on hea valik inglise- ja venekeelseid raamatuid,“ kommenteerib uut poodi Apollo kaupluste tegevjuht Eha Pank.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070