Autor: Kaubandus.ee • 16. detsember 2020

Lasnamäe moodsaim Selver avas uksed

Oktoobris ümberehituseks suletud Mustakivi Selver avas täna taas uksed. Uus kauplus hakkab komplekteerima ka e-Selveri tellimusi ning aasta lõpuks avatakse kaupluse infoletis ka e-poe tellimuste väljastuspunkt.
Foto: Hendrik Osula

„Lasnamäel asub kokku seitse Selveri kauplust. Mustakivi uuenenud Selver on nii Lasnamäe kui kogu keti kõige uudsema kontseptsiooniga supermarket, mis pakub piirkonna elanikele kõrge kvaliteediga teenindust, külluslikku kaubavalikut ning alati midagi erilist lisaks, mida tavalisest toidukauplusest ei leia,“ ütleb Selveri juhatuse liige Kristi Lomp.

Rekonstrueerimistööd teostas SA.MET AS, külmasüsteemide projekti teostas Kitman Thulema AS.

Mustakivi kaupluse sisekujundus on tonaalsuselt pastelsem ja heledam kui Selveri varasemalt renoveeritud kauplused. Teenindusletti ehib puitdekoor, Selverile omaselt punased külmikud on vastavatud kaupluses halli tooni. Kaupluse sisemus sai rekonstrueerimisega uue mööbli ja kaasaegse, energiasäästliku tehnika.

Uuendusena on Mustakivi Selverisse lisandunud gurmeekaupade osakond. Senisest suurema valiku kaupu leiab ka tervisetoodete kategooriast ning laienenud puu- ja juurviljaosakonnast.

Mustakivi Selveri renoveerimisel kasutati uusimaid tehnoloogilisi lahendusi, et saavutada võimalikult keskkonnasäästlik lõpplahendus. Näiteks asendati kogu kaupluse valgustus LED-tehnoloogiaga. Kaupluse külmapark viidi üle CO2-põhisele külmasüsteemile, mis võimaldab senisega võrreldes ca viiendiku suurust energia kokkuhoidu. Külmikute jääksoojus kasutatakse omakorda ära maja ventilatsioonisüsteemis hoone ja tarbevee kütteks.

Tuleval aastal jätkab Selver Comarketite üleviimisega Selver ABC väikepoe kontseptsioonile ning renoveerib või laiendab kokku neli Selveri supermarketit.

Mustakivi Selver kuulub OÜ-le Kaarsilla Kinnisvara. Kauplus avati 13. oktoobril 2005, hoones on 2000 m2 müügipinda.

Foto: Hendrik Osula
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757