Autor: Priit Pokk • 5. jaanuar 2021

H&M sai eelmisel aastal liigse nuhkimise pärast suurima GDPR trahvi

Eelmisel aastal jagati laiali kokku 171,3 miljoni euro ulatuses trahve GDPRi ehk ELi andmekaitsemääruse rikkumise eest, teeb ülevaate portaal Finbold. H&M Saksamaa haru trahvi suurus oli 35,3 miljonit eurot.
Hamburgi andmekaitse järelevalve polnud rahul sellega, kui palju H&M oma töötajate eraelu kohta uuris.
Foto: Liis Treimann

Kõige enam oli rikkumistega hädas Hispaania, kokku 128 juhtumiga. Suurimad summad olid aga mängus Itaalias, kus sunniraha tuli kokku maksta 58,16 miljoni euro eest.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700