Autor: Kristina Madisson-Laht • 7. jaanuar 2021

Kui kiirelt e-poe püsti saab?

E-poega alustamine on protsess, millega kaasnevad sageli mitmed küsimused. Äripäeva raadio saates „E-kaubanduse areng ja tulevik“ rääkisid veebipoe loomisest, arendamisest ja tüüpilistest murekohtadest Shoprolleri juhatuse liige Sven Raudkivi ning Lumav Commerce arendusjuht Margus Ots.
Margus Ots, Sven Raudkivi ja raadiosaate saatejuht Art Lukas

Kevad tõi Shoprollerile kiired ajad ja klientide kasvu tõusu, sest paljud soovisid e-poodi avada. Internetipoega alustaja ei ole sageli teadlik, kuidas see käib ja mida endast kujutab. „Klientidel on aimdus, et praegusel hetkel peaks online´s olema, seega küsimusi on seinast-seina,“ rääkis Sven Raudkivi.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070