Autor: Maarit Eerme • 15. jaanuar 2021

Töökohavahetused 2020

Vaata, kes vahetasisid kaubanduse valdkonnas töökohta 2020. aastal.

Alates jaanuarist asus Valio Eesti turundus- ja tootearendusdirektorina tööle Nele Jõemaa, kes võttis ametikoha üle seda positsiooni alates 2012. aastast täitnud Krista Kalbinilt. Kalbin asus tööle Snacks kategooria ärijuhina Valio peakontoris Soomes. Loe pikemalt.

2020. aastal nimetas Toyota Baltic AS uueks presidendiks Mika Elojärvi, kellel on aastakümnete pikkune töökogemus Toyotast ja Lexusest. Elojärvi asus uuel ametikohal tööle 2. jaanuaril 2020. Siiani presidendi kohuseid täitnud Osvaldo Valentini läheb juhtima Toyota Motor Russia Lexuse müüki. Loe pikemalt.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070