Autor: Kristina Madisson-Laht • 19. jaanuar 2021

Liviko juht: rõõm on näha sisetarbimise kasvu

Liviko juhi Janek Kalvi sõnul on neil siseturul läinud stabiilselt ja väga suuri tagasilööke pole olnud. Tema sõnul on sisetarbimise kasv suretanud ka Eesti-Läti piirikaubanduse.
Liviko juht Janek Kalvi
Foto: Liviko

„Toiduainetetööstus üldisemalt ja sealhulgas alkoholisektor on üks valdkondi, mis ei ole kriisi ajal nii valusalt pihta saanud kui näiteks turismindusega seotud hotellid, reisibürood ja horeca," rääkis Liviko juht Janek Kalvi. Nende kokkupuude viimasega on vahetu, kuna Kalvi sõnul said selle valdkonna müügid siiski aasta lõpus tugevalt kannatada. Kevadised piirangud olid mõõdukad ja lühiajalised, aga koroonaviiruse teise laine tõttu seisavad külalislahkuse sektoril rasked ajad veel ees.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Merit VõigemastKaubandus.ee toimetajaTel: 5471 0757