Autor: Äripäev • 18. jaanuar 2021

Piletilevi saab uue omaniku

BaltCap Private Equity Fund III omandab enamusosaluse piletimüügiketis Baltic Ticket Holdings, mis Eestis tegutseb Piletilevi kaubamärgi all.
Piletilevi müügipunkt Solarise keskuses
Foto: LIIS TREIMANN

Fondi pessiteates seisab, et kaasinvestor Sven Nuutmann omandab ettevõttes vähemusosaluse ning asub juhatuse esimehe kohale, ka senine juhtkond jätkab ettevõttes. Tehing on plaanis lõpule viia pärast konkurentsiameti heakskiitu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070