Autor: Kaubandus.ee • 4. veebruar 2021

ELKE Grupi AS uueks tegevjuhiks sai pikaaegne Lexus Tallinna juht

Veebruarist alustas ELKE Grupi AS uue tegevjuhina ligi 10 aastat Lexus Tallinna juhtinud Taavi Lepik.
Taavi Lepik
Foto: Sergei Zjuganov

ELKE Grupi uueks juhiks valitud Taavi Lepikul on grupi ettevõtetega kogemusi juba koguni 18 aastat. Tema ajalugu grupis ulatub aastasse 2003, mil ta alustas tööd Lexuse müügikonsultandina. Lexus Tallinna avamisel 2008. aastal sai temast müügijuht ning juba 2010. aastal tegevjuht. Lepiku sõnul on tal olnud Lexus Tallinnas põnev ja väljakutseid täis töö, kuid pärast 12 aastat on ta valmis edasi liikuma ja astuma veelgi suuremasse rolli.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700