Jätkusuutlikult toodetud toodete hind on kallim, arvestades toorme käitlemist ja eraldi tootmislooni, rääkis Orkla Eesti juht Kaido Kaare.

- Kaido Kaare Kalevi kommivabrikus
- Foto: Eiko Kink
„Meie lõplik eesmärk on see, et keskkonnasõbralik toode ei peaks olema kallim. Tuleb protsesse efektiivistada ja müügi koguseid suurendada, et toode soodsamaks muutuks,“ sõnas Kaare ning lisas, et nende suund on, et jätkusuutlik toode ei oleks kallim, kui tema eelkäija.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
Rahvusvahelise uuringu kohaselt muretsevad Eesti inimesed keskkonna- ja kliimaküsimuste pärast vähem kui meie põhja- ja lõunanaabrid.
Iga päev visatakse Eesti kauplustes ära toite, mis on söödavad, kuid mille kõlblikkusaeg hakkab läbi saama või mille välimus ei vasta enam täiuslikele standarditele. 2024. aastal päästeti ResQ platvormi kaudu üksnes Selveri poodides 40+ tonni toitu.