Autor: Maarit Eerme • 16. veebruar 2021

Jätkusuutlikult toodetud toode ei tohiks olla kallim kui tema eelkäija

Jätkusuutlikult toodetud toodete hind on kallim, arvestades toorme käitlemist ja eraldi tootmislooni, rääkis Orkla Eesti juht Kaido Kaare.
Kaido Kaare Kalevi kommivabrikus
Foto: Eiko Kink

„Meie lõplik eesmärk on see, et keskkonnasõbralik toode ei peaks olema kallim. Tuleb protsesse efektiivistada ja müügi koguseid suurendada, et toode soodsamaks muutuks,“ sõnas Kaare ning lisas, et nende suund on, et jätkusuutlik toode ei oleks kallim, kui tema eelkäija.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700
Sigrid HiisKaubandus.ee toimetajaTel: 5681 4070