Autor: Kaubandus.ee • 18. veebruar 2021

Stockmann paigaldas toiduosakonda ultraviolettkiirgusega toidukarpide puhastamise seade

Stockmann võttis kasutusele TalTechi inseneride loodud innovaatiise seadme nimega Violetta, mis toob revolutsiooni toidukarpide puhastamises. Seadet kasutatakse igapäevaselt Stockmanni toiduosakonnas.
Ultraviolettkiirgusega toidukarpide puhastamise seade Violetta
Foto: Kalev Lilleorg

Violetta sai alguse Stockmanni klientide ettepanekust pakendada toitu kaasa nende endi toidukarpidesse, et säästa loodust, vähendada ühekordsete pakendite kasutust ning nautida maitsvat, kvaliteetset ning tervislikku toitu.

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700