Autor: Kaubandus.ee • 1. märts 2021

Rimi juht: toidu annetamises oleme Balti riikides kõige eeskujulikumad

Rimi Eesti juht Vaido Padumäe sõnab, et kõige suurem probleem vastutustundliku ettevõtluse vallas on Rimi jaoks võitlemine toidu raiskamise vastu, kuigi Eesti jaoks on olukord tunduvalt parem kui teistes Balti riikides: nimelt piiravad sealsed regulatsioonid toidu annetamist palju rangemalt kui meil.
Rimi Eesti juht Vaido Padumäe
Foto: Raul Mee

„Toidu annetamise osas on meil seis väga hea – seda suuresti tänu Toidupanga esindajate tehtud heale tööle,“ lausus Padumäe. „Samuti on Eesti regulatsioonid võimaldanud meil teha toiduannetamise lihtsamaks – näiteks on võimalik annetatavat toitu sügavkülmutada, mis varem polnud lubatud.“

Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kaubanduse uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Maarit EermeKaubandus.ee juhtTel: 514 4884
Cätlin PuhkanKaubandus.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 5331 5700